Edit product

€0+

Bundel - 3 boeken van Denis Doeland

In deze bundel vindt je de drie uitgaven Digitaal Vermogen (2018), EDM en de Digitale Wereld (2015) en vanAnaloognaarDigitaal.nu (2013) van Denis Doeland.

In de laatste uitgave Digitaal Vermogen roept Denis Doeland bedrijven en organisaties op om data op te nemen in hun bedrijfsbalans en de fanrelatie te optimaliseren om zo fan-data te vergaren. De voormalig ID&T-er deelt zijn inzichten op basis van praktijkervaring, zijn kijk op de toekomst en geeft een handleiding hoe alles uit je relatie met fans en klanten te halen.

In EDM en de Digitale Wereld schetst Denis een strategie die het oude analoge verdienmodel transformeert tot het nieuwe digitale verdienmodel. Het boek maakt duidelijk waarom een gedegen digitale strategie een noodzakelijke en cruciale stap is naar blijvend succes. Het verklaart hoe deejays en evenementenorganisaties hun aanwezigheid in de sociale media kunnen uitnutten.

Je wordt door Ger Hofstee en Denis Doeland in het boek vanAnaloognaarDigitaal.nu geholpen in de uitdaging om nieuwe businessmodellen te bedenken. Jouw nieuw businessmodel! Van analoog naar digitaal. In dit kader wordt, naast kennis van digitale culturen op het web, het ‘nieuwe’ denken, het ‘nieuwe’ normaal en het gaan buiten de gebaande paden steeds belangrijker. Gevolgd door kennis van bedrijfskundige businessmodellen. De inzichten, feiten, cijfers, studies, ervaringen en praktijkvoorbeelden van Ger en Denis geven je handvaten om een nieuw digitaal businessmodel te ontwikkelen.

You've purchased this product

See it in your library

View in Library
Sorry, this item is not available in your location.
Sold out, please go back and pick another option.

Name a fair price:

15 ratings

 • Je betaalt het bedrag dat je wil of kan betalen. Betaling is niet verplicht. 0,- Euro is ook een optie. De bundel kost normaal 29,97 Euro. De meeste mensen betalen 14,99 Euro voor de 3 uitgaven. Kijk maar wat jou het beste uitkomt. Een bijdrage wordt enorm gewaardeerd!

Checkout

Bundel - 3 boeken van Denis Doeland

Enter your info to complete your purchase

Card

···· ···· ···· 4242
Test card

05/18

Card

Use a different card?

Card

pp paypal

or pay with

We do not keep any of your sensitive credit card information on file with us unless you ask us to after this purchase is complete.

or pay with

Your purchase was successful!

We charged your card and sent you a receipt

Summary

  Gumroad Library

  Download from the App Store or text yourself a link to the app

  Dank je wel voor het bestellen van de boeken. Veel leesplezier!

  Deel dit met jouw vrienden. Sharing is caring!

  Good news! Since you already have a Gumroad account, it's also been added to your library.

  Powered by Gumroad